Děkujeme za pochopení.
V48o27k17o85u61n 16V15l60a59d81i31m94i21r
Mel bych takovy dotaz.
Tu cenu jste tam opravdu platil, nebo jste ji nasel na internetu?
M56a95r55t21i48n 23F29a48f93í87l43e69k
Na mou studijní stáž mi Walt nechtěl přispět
P50a81v83e47l 47P86o93k29o73r31n34ý
K posledním větám "zaměstnanci které nelze propustit."
J87i32ř94í 75H12e19r85m84á32n26e87k
Opětovně spáchám ten "hřích" a budu reagovat pouze na otázku v perexu:
1. Ztráta vzniká tím, že náklady převyšují výnosy.
2. ALE, i prosperující podnik může být v účetní ztrátě. A proč? Protože ODPISY.
Četl jsme před pár lety interview s ředitelem české pobočky UPC. Provozně mají zisk, ale účetně budou ještě dlouho ve ztrátě kvůli odpisům z investic.
E75d44v74a65r86d 36N16i65c53h38t72b25u21r33g31e23r
Ovšem ty odpisy představují náklady rozložené na víc let. Takže podnik může mít před zaúčtováním odpisů v daném roce zisk, ale de facto (i de iure) je celkově ve skutečné ztrátě.
T22o94m37á74š 46V34o70d67v87á53ř46k26a
Celkem věrohodně popsáno.7
Francouzi jsou přátelští a milí, když zjistí, že trochu mluvíte jejich řečí, je to ještě lepší. Ale - obědvá se u nich od 12. do 13.00 hod. Když jsem dorazil na kolech s celou rodinou (2 dosp. + 3 děti) a to v 12,45 hod do otevřené restaurace, kde navíc bylo jednotné menu a 10 eur, ta mi mademoiselle řekla, že nám už nic nedá, protože to do 13.00 hod nestihneme sníst. A basta, nehnul jsem s ní.
Totéž večer - otevřená restaurace, u pultu stojí garcon a kuchař, je 18.00 hod, ale jídlo Vám uvaří až od 19.30 hod a to ani o minutu dříve.
Člověk si na některé specifika musí zvyknout a na ty naše zapomenout.
Pak je tam fajn.
J38i18ř13í 21H53e61r16m49á71n80e10k
Zde musím pana doktora zcela podpořit. Tedy, pouze v jedné věci. V jazyce, tedy ve francouzštině.
Když jsem v roce 1967 přijel poprvé stopem do Francie, pokoušel jsem se domluvit A nebo N. Němčinu jsem vzdal hned, angličtinu až poté, kdy my jeden řidič řekl: "Monsieur, Vous êtes en France, alors parlez français".
Přiznám se, že jsem to zadal Googlu, protože tak dobře psát, jako mluvit, francouzsky neumím. Ale, od té doby jsem nikdy, kromě školení, na žádného Francouze nepromluvil jinak než francouzsky. Zbožňují to.
Žebříčky
- Karel Trčálek
Lidem, majícím radost z teroristického útoku v Krasnogorsku, opravdu rozumím
- Ivana Dianová
Billa šok
- Milena Zelenková
Rómové se bouří před brněnským soudem
- Josef Nožička
Lidem, majícím radost z teroristického útoku v Krasnogorsku, opravdu nerozumím
- Blog Info
Blogy projdou zásadní změnou, podívejte se jakou
- Martin Mařák
PRO na Malém rynku
- Irena Fuchsová
Můj život s Kukurou
- Ondřej Šebesta
Základní pilíře populismu a generál na Hradě
- Vlastík Fürst
Přejeme Ukrajině mír, nebo kapitulaci?
- Miroslav Václavek
Hnutí ANO a jeho majitel Andrej Babiš jsou bezpečnostním ohrožením České Republiky
- Milena Zelenková
Rómové se bouří před brněnským soudem
- Josef Nožička
Lidem, majícím radost z teroristického útoku v Krasnogorsku, opravdu nerozumím
- Karel Trčálek
Lidem, majícím radost z teroristického útoku v Krasnogorsku, opravdu rozumím
- Markéta Šichtařová
Návod na opravu naší ekonomiky
- Ivana Dianová
Billa šok
- Kateřina Lhotská
Vypnutí webů bylo protiprávní
- Vlastík Fürst
Přejeme Ukrajině mír, nebo kapitulaci?
- Vladimír T. Gottwald
Úsměvy a úšklebky CXXXII. (o jilmové aleji a vytížné Sněmovně)
- Irena Fuchsová
Můj život s Kukurou
- Miroslav Václavek
Hnutí ANO a jeho majitel Andrej Babiš jsou bezpečnostním ohrožením České Republiky