Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

No, otázka zní, kdo za hospodské se tímto ohání. Možná máme jednu hospodu na 250 obyvatel, ale tak v osmi z deseti dostanete k jídlu tak maximálně tlačenku s cibulí. Ti křiklouni jsou nejspíš z těch, které jídelny ohrožují ze všech nejméně.

0 0
možnosti

neházejte všechny důchodce do jednoho pytle. Mezi námi stále žijí důchodci, co mají důchod poměrně vysoký. Je taky pravdou jsou tady na více druhů. Jedni to mají proto, že měli vysoké platy, druzí se o sebe dokázali postarat, aby měli poměrně vysoké příjmy, další, jako třeba já, to máme, že jsme dělali celou dobu pracovního procesu v nepřetržitém provozu a to 45 let. Já třeba pro ČEZ.

Kdo neměl "štěstí" na taková pracovní místa, či se mu na směny nechtělo pracovat, ten má hold důchod nižší, to je fakt a kdo dělal na opravdu málo placených místech, tak to má ještě nižší.

Proto říkám, když tady tvrdíte, že všichni důchodci mají hluboko do kapsy, tak neříkáte pravdu.

1 0
možnosti

Dobrý den, nikde nepíšu, že jsou všichni důchodci chudí. Ani si to nemyslím.

Píšu, že ti, kteří chodí z dlouhé chvíle mlsat do školních jídelen, tržby hospod po případném zákazu nezachrání.

3 0
možnosti

Nebo doma.. Taky se to nechá:-)

1 0
možnosti

No, zpět do Eurestu, vaří pro ČEZ,další energetiky a banky,tak důchodcům bude jistě taky chutnat a hygiena je na daleko větší úrovni...a ceny nižší než v hospodě..;-D

0 0
možnosti

Jo. Tak je to dobře shrnuto:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 57
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1043x
pomalý půlmaratónec, neostrý fotograf, špatný golfista, fanda dobré muziky, majitel ruční pily a do toho všeho umírněně přesvědčený zastánce základních ideí EU

Seznam rubrik