Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Musím se smát. Praha se rozpadá, blbá lávka, kterou využívalo obrovské množství lidí, kteří nemají odpor k pohybu , nechali profíci spadnout a místo toho tam lidi převáží lodí a ještě si to troufnou prezentovat jak je to super řešení. Stavba triviální nové lávky v nedohlednu. Mosty padají, silnice se uzavírají, všude kolony, metr bytu stojí 100 000, Krnda vysmátá jak lečo, má prdel z toho, že za své volební období nechala polovinu Prahy rozpadnout a druhou zkolabovat (asi proto Slováci nemají žádné pěkné velké město), do politiky města se přes TOPku cpe můj bývalí zaměstnavatel, který je falešný víc jak Babiš a i když je to rodilý pražák (jak se prezentuje) s kořeny z vysočiny, tak Praze pomůže tak maximálně s odlehčením městské kasy. (jaký jiný tip člověka by taky v takových za-hnojených vodách mohl přežít)... Jsem rád že jsem z toho města vypadl. Chybí mi jen ty restaurace, které tam za poslední 3 roky šli průměrem opravdu nahoru.

Tak hlavně že si rozšířili ty modré zony na P8/P9, že to byl původně testovací projekt, kterému před dalším rozšíření, mělo dle západních vzorů předcházet výstavba PR parkovišť, které konkrétně v Holešovicích má neuvěřitelnou kapacitu 42 parkovacích míst a v Kobylisích dokonce 58, už dnes nikoho nezajímá.

Jedno je jisté, modré zony tam mít budete pořád, ale mosty... jo no to ukáže čas, ale spíš to vidím na romantické lodičky a trajekty pro auta. Je přece jednoduší načmárat pár čas na silnice, než řešit nějakou lávku po loosery co nejezdí v autech v kolonách od rána do večera. Ale to je pořád do kola to samé, jednou to přece po té revoluci spadnout muselo, když všichni intenzivně makají v kancelářích ale nikdo se na stav fyzicky nedojde podívat, protože je tam moc zima,horko,prší, fouká... to je fuk vyberte si výmluv je dost.

Středověku zdar !

0 0
možnosti
AR

Jak tak pozoruju ze svého okolí, tak problémy s mosty jsou v Praze.

0 0
možnosti
  • Počet článků 57
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1043x
pomalý půlmaratónec, neostrý fotograf, špatný golfista, fanda dobré muziky, majitel ruční pily a do toho všeho umírněně přesvědčený zastánce základních ideí EU

Seznam rubrik