Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Trapný blog a trapný samotný aktér této kauzy - Farský.

;-(

3 0
možnosti
Foto

Pokud někdo tvrdí, že na celý ten podraz měl Farský právo pak podle stejného práva to může během dvou tří měsíců udělat polovina poslanců. Nebo má Farský větší právo než třeba někdo jiný, který se bude na Šumavě věnovat studiu kůrovce.

1 0
možnosti

až polovina poslanců dosáhne na takovéto stipendium, bude nám dobře

0 0
možnosti

Zřejmě jste stejně křivý exemplář jako Farský. Všechny obelhat. To je jeho i vaše krédo. Styďte se.

2 0
možnosti

díky za podnět. A teď: v čem jsem Vás obelhal???

0 0
možnosti

V diskusi je spousta legrace, která jen podtrhuje, o čem píšu. A baví mě, jak se zatím nikdo nevyrovnal s tou druhou půlkou, že proti věčně absentujícímu, neviditelnému prezidentovi, je tohle úplná prkotina.

0 2
možnosti

No, mě spíš baví to, jak jste si pozdě uvědomil, že jste napsal úplnou hloupost a nyní se to snažíte schovat za legraci. Prostě máte buď špatnej smysl pro humor, nebo jste Farského obdivovatel. Což je vlastně také jen špatný smysl pro humor.

5 0
možnosti

Parlament má 200 křesel, proč by měl mít právo na státem placené vzdělání jen Farský? Pokud jde jen o mačkání tlačítek, jistě by je zvládli obsluhovat předsedové politických stran. Proč ale nepřiznat státem placené studijní volno také lékařům, hasičům, policistům, zdravotním sestrám a dalším státním zaměstnancům? Neměli by pak mít stejný nárok i zaměstnanci soukromého sektoru?

7 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, ale já vidím větší zlo v tom, co tam Farský jede "studovat". Jsou to totiž noty ke kolonizaci Evropy.

9 0
možnosti

Je zvláštní, že když se někdo jen otře o aktivity něčího oblíbeného politika, hned je na stole závist.

Věřte mi, že Farskému jeho studijní pobyt nezávidím, ale jeho čin je dalším z řady indicií, jak náročná může být práce poslance, když se při ní stihne prezenčně vzdělávat, případně figurovat ve vedení nebo dozorčích radách firem.

8 0
možnosti

nechcete to vyhodnotit na konci práce, po 4 letech?

0 1
možnosti
Foto

Zkuste se někde ucházet o práci, a zamlčet, že ve chvíli kdy nastoupíte, se zase odporoučíte na tzv, Farský půlrok - ve skutečnosti 8 měsíců, někam pryč a je úplně irelevantní, jestli to bude studijní pobyt, nebo dovolená, tu dobu zkrátka nebudete zaměstnavateli k dispozici. Každý normální s vámi vyrazí dveře.

10 0
možnosti

Kritika Babiše a jeho dotací je malost a kdo tak činí, je pouhý závistivec. Farský se dostal mezi bohy, kterým je dovoleno vic než obyčejnému skotu. Tak to máme chápat? ;-)

Mně by teda zaměstnavatel nedovolil odjet na vzdělávání, které firmě nic nepřinese a ještě pobírat plat.

13 0
možnosti

nevím, proč by vám měl zaměstnavatel platit vzdělání, co nic nepřinese. Tady píšu o vzdělání v oboru, které navíc zaměstnavatel neplatí. Jo, je to skoro to samé :-)

0 2
možnosti

J15i52r69i 18P88i47l22n82y

17. 1. 2022 5:49

Možná by bylo nejlepší, kdyby celá koalice odletěla na zahraniční studia alespoň na rok a byl by klid. Vždyť to přeci ničemu nevadí, že?

14 0
možnosti
  • Počet článků 57
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1043x
pomalý půlmaratónec, neostrý fotograf, špatný golfista, fanda dobré muziky, majitel ruční pily a do toho všeho umírněně přesvědčený zastánce základních ideí EU

Seznam rubrik