Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Máte tam chybičku. Se sázením voličů jste si spletl úvahy o tom, zda si na vlastní vítězství v prezidentských volbách vsadil Andrej Babiš. Pokud by totiž na sebe vsadil, mohl by se dostat do rozporu se zákonem o hazardních hrách, kde se v paragrafu 38 uvádí, že sázet na sebe je zakázáno. Ale proč by něco takového dělal, když mohl za sebe do sázkové kanceláře poslat manželku? ;-)

0 0
možnosti

Nemám. účastníkem je každý volič. čtěte znovu, pokud chcete. Každý volič sází na sebe, jako na účastníka události, každý ovlivňuje výsledek, každý sází na sebe. cituji tam zákon, koukněte se

0 0
možnosti

Něco na tom je, taky musí každý, kdo propaguje hazard přidat varování ministerstva zdravotnictví o škodlivosti závislostí, což Babiš neučinil. ;-)

1 0
možnosti
Foto

AB to dostal na vyšší level. Minule si kupoval hlasy ze státního rozpočtu, teď chtěl za prachy sázkových kanceláří, ale vlastně od začátku za vlastní peníze nerozumných lidí.

2 0
možnosti
  • Počet článků 57
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1043x
pomalý půlmaratónec, neostrý fotograf, špatný golfista, fanda dobré muziky, majitel ruční pily a do toho všeho umírněně přesvědčený zastánce základních ideí EU

Seznam rubrik